4 tehnike s katerimi boste pripravile moškega da se bo zaljubil v vas do ušes



Ste se zaljubili v moškega vendar ne veste kako pristopiti? Kako ga pripraviti do tega da vas bo opazil, da vas bo ogovoril? Takojšen napad bi bilo zagotovo neprimerno dejanje, zakaj ne bi pripravili moškega do tega da se zaljubi v vas, vaše telo, vaš um in vas hkrati spoštuje in ceni?

Moški kot izjemno ne kompleksno bitje so pravzaprav lahko zelo vodljivi, ustrežljivi ter ljubeznivi. Vendar vodljivega moškega nočete imeti ampak želite sposobnega, prijaznega, načelnega partnerja, kateri vas bo hkrati spoštoval kot enakovredno sebi, kajne? Že prej omenjen takojšnji napad, pa naj si bo z smsi, klici, chatom, ali ogovarjanjem zagotovo ne bo moškega pripravil do tega da se bo zaljubil v vas do ušes. Kakšne so pravilne tehnike:


  1. Ne dajte mu takoj vedeti da vam je všeč

    Človek je od nekdaj že pohlepen po stvareh, ki so mu težje dosegljive. Zlato, srebro, redki kamni, redke umetnine, manj pogosti in dražji avtomobili. Nič drugače ni pri ljubezni in partnerstvu. Takojšne izkazovanje ljubezni moškemu ne predstavlja izziva, ustvarja pretirano samozavest in vas postavlja v podrejeni položaj. Pokažite da ste nekaj posebnega, edinstvenega, težje dosegljivega kar bo v njem takoj vzbudilo zanimanje! Zatorej ga ne ogovarjajte, počakajte da pride on do vas! Namigujte mu le toliko, da ne izgubi zanimanja oziroma da ga ne bo preveč strah pristopa.
  2. Ne obnašajte se tako da bi mu v vsem ugajali - bodite to kar ste!

    Večja napaka, ki jo delamo v zvezi je strinjanje prav z vsem in ugajanje partnerju v vsaki stvari. NAROBE. Odločno povejte svoje mnenje, odločno se zavzemajte za svoj prav (seveda če imate prav), predstavite svoje želje, svoja zanimanja in delajte to, kar si sami želite. Moški vas bo tako cenil in vam sledil v vaših prizadevanjih, hobijih in vašem ustvarjanju. Če vam nekaj ne ustreza to tudi povejte jasno in odločno, da tega pač ne bom počela, obiskovala, gledala in tako dalje. Saj niste njegov pes, da se boste obnašali kot bo on želel, je tako?
  3. Izpolnjujte želje drug drugemu

    Vsak moški ima več želja za katere želi, da mu jih ženska izpolni. Lahko se tičejo seksa, kuhanja ali kaj drugega. Prevečkrat ali prehitro ko mu boste ugodili bolj bo razvajen in postal navajen na vaše uboganje. Seveda želje lahko izpolnite partnerju, konec koncev ste v zvezi za to, da osrečujeta drug drugega. Vendar morate poskrbeti da uresničitev želja ne bo samo enosmerna! Zatorej preden začne stalno zahtevati želje, mu malce ponagajajte. V zameno za vašo uresničitev recite, da vi pa bi si zelo močno želeli nekaj. V kolikor se je njegova želja dotikala spolnih odnosov, bo rade volje izpolnil vaša pričakovanja.
  4. Naredite ga ljubosumnega

    Vedno deluje. Tudi ko ste že dalj časa v zvezi se ne odrecite osebni urejenosti. Tako se boste počutile samozavestne in sposobne. Uredite se ZASE, ne zanj. Z dobro kombinacijo oblačil in parfuma ter zapeljivega pogleda boste privlačne ne le zanj, ampak tudi za druge moške, kar bo v njem vzbudilo vsaj nekaj ljubosumnosti. Če bo vedel da ste zaželena ženska in da se cenite, vas bo tako imel le še bolj rad. Pretirano ljubosumnih in bolestno obsedenih moških se raje izogibaje. 

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

5 zdravih vmesnih obrokov za malico, ki vas bodo hkrati nasitili in preprečili previsok vnos kalorij